søndag 2. januar 2011

Godt nytt år !

Så er liksom jula over...og nyttårshelga...hvor ble tiden av?
2.juledag tok bæstemor og gubbelusken med seg yndlingsdattra,snusken og bæstemor sett lille hjerte og dro til BLÅNISSELANDET.
Ongene storkosa seg med tog gjennom Blåfjell,pariserhjul,traktorbane,hybel,postkontor,Tuftegården,Blånissehulen og nystekte vafler og juice.
Egentlig så var det ikke så veldig populært når vi sa vi skulle dra hjem.....
....nyttårshelga ble feiret på godset sammen med barn,svigerbarn og barnebarn....masse mennesker sammen,varmt og koselig,god mat,stjerneskudd,lek i all snøen som lavet ned....
Nå er vi kommet hjem,vaskemaskinen durer ivei,to brød er ferdigstekt og gubbelusken har vært ute med "SNYFRÆSN". GURIMÆ så deilig med stillhet,ingen planlagte middager,ingenting som SKAL skje på en stund :o)Jula er koselig med alle MINE rundt meg,men før var det tre....nå har de liksom formert seg på en måte....å er plutselig blitt 11....å bæstemor er ikke 25 lengre,å det er LOV å si at man blir slitn!!!! Derfor har det faktisk blitt sagt NEI TAKK til middagsinvitasjoner denne jula....å alle overlevde :o)

Nå skal bæstemor kose seg med jula noen dager til....ser at mange har pakket ned jula og begynt på "våren" allerede....men her venter vi til 13.dag jul....og da blir det helgevask og rydding i samme slengen.Vi er jo midt i mørketia,å januar er lang,og bæstemor pynta IKKE til jul første søndag i advent...å juletreet drysser IKKE,for det er kunstig...å julestjerna har jeg IKKE greid å "kværke" denna jula,så den står like fin.... Nyttårsløfter har det ikke blitt noe av,for jeg har ingen planer om å slanke meg(selv om det sikkert kunne ha trengtes)....skulle sikkert ha blitt snillere,slankere,bedre,flottere....kanskje perfekt? Men perfekte folk er ganske kjedelige.....så jeg tror jeg fortsetter å være MEG :o)
GODT NYTT ÅR TIL ALLE SAMMEN!!!!!
Klæm fra bæstemor :-)

1 kommentar:

 1. Godt nyttår kjære deg. Koselig i Blånisselandet, og så traff dokk jo blånissa ute der oppe;)
  Ja det må være lov å si at man e sliten.....uten at det blir tatt ille opp....
  Eg har et lite nyttårsforsett, samme som de siste åran. Og det e å PRØVE å bli litt flinkar å fare på besøk. Det sku være mulig:)
  Ønske deg ei flott uka, i den første uka i det nye året.
  Bamseklæm fra meg.

  SvarSlett