onsdag 22. desember 2010

O jul med din glede :o)

Flere julegriser er kommet på plass,trofaste dyr det der,ikke røyter dem og ikke skal de luftes eller ha mat....men hva har grisen med jula å gjøre???? Utenom at vi spiser dem da....til jul...og ellers i året....Skulle ikke tro de var oppegående når jula nærmet seg,og alle har jakta på den billigste ribba og den rimeligste skinkesteken.... Hardføre dyr spør du meg :-)
Lørvekatta har tatt juleferie,men egentlig skulle han ha skifta navn til PYSEPUS!!!!!
Kommer det fremmede katter til gårds,ja da gjemmer han seg innerst under spisebordet,og kommer IKKE fram før han er sikker på at de to andre huskattene har fått jaga vekk inntrengeren....skikkelig PYSEPUS ;o)
Bæstemor har også tatt juleferie,og har funnet frem bunningen,kaffe og julemusikk....nesten så man får dårlig samvittighet....Her stresser og kaver folk over alt,å bæstemor sitter helt i ro å bare KOSER seg...nyter synet av et rent,ryddig og pynta julehus.....og gleder seg til yndlingsdattra og snusken skal komme i ettermiddag :-)
Denne julepostholderen har den ene søsteren min laget til meg.....for temmelig mange år siden....årene flyyyyr avgårde.....
.....å denne har yndlingsdattra laget....for 10-15 år siden.....tror jaggu at ungene begynner å bli voksen???????
Har fått julegave....levert på døra...kjempefin...HELDIGE MEG :-)
....har arrestert en julenisse....inni ei lyslykt (...ingen små barnebarnhender som får tak i den...)

Juletreet er ferdigpynta.....kunstig juletre for første gang...men er superfornøyd... ingen febrilsk leting etter et passende tre...ikke ryr det...ikke skal det ha vann...alle allergikere er hjertelig velkommen...lett å pakke bort...
Så nå ligger alt til rette for ei trivelig julefeiring sammen med mine aller,aller,aller kjæreste på denne jord :o)
Ønsker dere alle sammen en flott og fredfull julefeiring,å ta nå litt vare dere selv også,midt oppi all "oppvartinga" :o)
GOD JUL!
Stor klæm fra bæstemor :-)

1 kommentar: