fredag 17. september 2010

Høst i nord :o)

Nå er det skikkelig høst.Er velsigna med et nydelig høstvær,sol og opptil 15 varmegrader :o)
Snart skal jeg finne fram vintergardiner og høst-stæsj.Må bare finne overskuddet og energien til å få malt i stua først.Blir jo så varmt og koselig med høstfarger og stearinlys.Dette bildet er tatt i fjor på denne tia,blir nok til å holde meg til det samme i år også ja :o)
Hadde kjempetrivelig besøk av ei gammel venninde i går.Mange år siden vi har tatt oss tid til å treffes og skravle. Alle årene ble bare borte,og vi skravla like mye som før :-)
Håper det ikke går like lenge til neste gang :o)
Noe som ble diskutert var alle "hvite" hjem rundt omkring.Det er hvite møbler,hvite vegger,hvite gulv,duker,bilder,gardiner...osv.Hvor blir det varme,lune,personlige av?
Å hvor gjør dem av ungene? Regner med at sofaen og gulvteppene er IKKE OMRÅDER for dem.
Føler kanskje at det er mye utstillingshjem rundt omkring.PENT...JA!!! Men ganske kaldt i lengden.
Er fremdeles glad i min brune skinnsofa.Når barnebarna kommer kan dem snaske seg oppi sofaen og kose seg med en is,og bæstemor kan ta tua å tørke av etterpå.Katta får ligge der også,sjøl om ho røyte som ei katt førr tia ;o)

Alle disse høstbildene tok jeg sist helg.Da hadde gubbelusken og bæstemor en nydelig tur til fjells,i strålende solskinn.
Håper alle får ei like fin hælg denna hælga :o)
Klæm fra bæstemor ;o)

1 kommentar:

  1. Tusen takk førr at du e den du e. Tenk, så lenge sia sist, og tonen e den samme som før. Du e bære skjønn og herlig venninne, god som gull førr meg. Og la oss ikkje få kvite og sterile heima der man spring med tua å tørke... La det være farga i livan vårres.
    Ha ei fortsatt god hælg. Gla i deg.
    Bamseklæm:)

    SvarSlett