søndag 1. august 2010

Grilling,sommersalg og "ny" salong.

Middag ute på verandaen,jammen ikke hverdagskost denne sommeren.Men på fredag var det rundt 20 grader til sent på kvelden,og gubbelusken vartet opp med marinert flintsteik,poteter,mais og peppersaus...NYYYYDELIG :o)
Lørdag regnet det igjen,så da tok vi oss en liten bytur.Kjørte kystveien og måtte stoppe å ta bilde av denne "båten". Artig og originalt.
Var på Jysk å kjøpte to dobble sengetepper,på kid fant jeg to kvite puter med blonder på og hokus pokus så har jeg fått ny salong til godt under tusenlappen.HURRA FOR SOMMERSALGET !!!!
Synes det ble skikkelig delikat. Ingenting av møbler her på godset er nye,alt er kjøpt brukt eller fått.Bildet har tanta mi malt,fikk det hos mamman min,og har kostet på det ny ramme. Lysekrona har jeg FÅTT hos noen som skulle bytte den ut,vegglampene er etter tanta til gubbelusken,salongen og vinduslampene er kjøpt brukt for en tusenlapp,bordet kjøpte vi for 26 år siden,og har fått kvitmaling på seg,duken har jeg også fått hos mamman min,og den har hennes tante laget i sine unge dager.Gardinene er kjøpt for 20 kroner stykket på en bruktbutikk.....så her er det lite nytt og moderne ;o) MEN SÅ PERSONLIG OG VARMT OG TRIVELIG OG KOSELIG. Stoooorkoser meg i paradiset mitt ;o)

Sånn så det ut i "bestestua" før den fikk kvite sengetepper,og det beste er at teppene kan maskinvaskes,og er så tynne at hele teppet faktisk får plass i maskinen. Nå skal jeg hive meg rundt å bake kake,for nå får jeg snart besøk.
Ha en trivelig søndag :o)
Klæm fra bæstemor ;o)

2 kommentarer:

  1. Så koselig dere har fått det på fristedet deres. Og flott at man kan pusse opp og fornye gamle ting. Det liker jeg.
    Ønsker deg en flott dag. Ser ut som vi får en knakanes flott dag her i dag:)
    Klæm fra AnKa

    SvarSlett