fredag 30. juli 2010

Muffinsformer og solskinn.

Er ikke disse muffinsformene søte? Formkakeformer i papp også. Vet ikke om jeg har hjerte til å bruke dem. Fin bare å se på.Det var yndlingsdattra som kjøpte til meg da hun var på ferie i Kristiansand. Skal ikke mere til for å glede et mammahjerte :o)
Har fått opp litt til på veggene.Det lille nattbordet mangler ennå knottene,men denne gangen er borremaskinen med til godset,så kanskje det blir gjort i helga.Den fine bestemorduken sølte jeg selvfølgelig kaffe på,så den er til vask.....SNART TØRR!!! Men det er faktisk enn liten hekleduk etter min bestemor som ligger på nå. Hadde egentlig tenkt å ha den på ei sofapute,men vi får nå se på det...... Bildene er av gubbelusken sin oldemor og oldefar med alle barna sine blant annet.Et bilde er fra fergestedet Karlstad-Gullhav i 1915.Artig med gamle bilder med tilhørighet.
I dag var det meldt kjempevarme her hos oss,foreløpig er det bare 20 grader,så det var varmere i går på denne tia.Det er så deilig med litt sol og varme,har vært så ALTFOR LITE av det denne sommeren.Man mister liksom litt energi hver eneste dag når man går å VENTER på at sommeren skal komme.Så nå SUUUUPER VI TIL OSS ALLE HÆRLIGE SOLSTRÅLER ;o)
Stolteppe nr 2 er ferdig(takket være allt regnet!!!!) Så nå har gubbelusken fått "ny" stol han også.Denne gamle stolen har vi fått hos svigerdattra,snille henne ;o) Tror ikke denne blir malt kvit,synes den er fin som den er.

Så nå ser det sånn ut i tvstuekroken på godset.Lyst og luftig og sommerlig. Nå er det på tide å gå ut å NYYYYYTE sola.
Ha ei toppers helg :-)
Klæm fra bæstemor ;o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar