fredag 25. mai 2012

...en regnværsdag i mai...

...bæstemor har noen flotte barn...selvfølgelig...de er jo mine ;o) Yndlingsdattra dukket plutselig opp en formiddag og hadde kjøpt gave til bæstemor... krus og en søt liten mugge i serien som bæstemor samler på... Så nå har bæstemor fire like krus...igjen...helt til et blir knust...igjen...men de er jo til for å brukes,ikke for å puttes inn i et skap,så egentlig er det fantastisk å få nye krus etterhvert som de knuses. ...må bare huske å si fra når jeg finner ut at jeg ikke skal samle på dem mer...når det liksom dukker opp noe mer fristende på krusfronten ;o)
Må bare vise dere de kjempesøte vottene jeg fikk i bursdagsgave...kattevotter... Er dem ikke fin?
Planter er et sørgelig kapittel her i huset for tiden... Disse Skaugumbegoniaene har overvintret på roterommet...bak døra...å hadde strekt seg etter sommeren før bæstemor fant dem og fikk skifta jord på dem...å gitt dem litt vann...hardføre planter ser det ut som.
Så har bæstemor strikket ferdig dukene til stua....to små brikker....
....og en litt større duk. Regner med at duk-strikke-perioden er over for denne gang...å har begynt på en tunika...et par votter...et par votter til...pulsvanter...heklapledd...en hals...men greier ikke bli enig med meg selv om jeg skal gjøre noe ferdig,eller begynne på noe nytt kanskje?
Tuva tar i alle fall livet med ro...å er skikkelig fornøyd med skuffe-senga si :o) ...å nå har bæstemor store planer om å kidnappe et barnebarn med seg på hytta....langhelg...regn...fyr i ovnen...god mat...å snart ferie...LIVET ER HERLIG DERE :o) Ha ei flott helg :-) Klæm fra bæstemor :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar