mandag 25. november 2013

Å sånn går no dagan....

 Bæstemor er over middels glad i å strikke,å synes selv at hun behersker kunsten ganske bra.
Så hun gikk på med friskt mot og strikket en herregenser str xl....som da viste seg å bli for liten til mottaker...
men passelig til gubbelusken,men han har nok strikkagensre! ....voldsomt så lange armer og brede skuldre enkelte unge menn er utstyrt med ;-)
 Så bare for å muntre opp hverdagen litt,fant bæstemor på å bruke litt farger...et par votter enkelt og greit...i fine knæsje farger,ikke noen massemønstra selbuvotter i svart og hvitt,for det har bæstemor strikket i haugevis...
Garnlageret inneholdt det perfekte garnet,og mønster ble plukket opp på Drops/Garnstudio....noe nytt...en ny type tommel...ei anna felling...sånn at det ikke er så nøye om du strikker to høyrevotter eller to venstrevotter...de er like uansett...smart!
...fire garn nøster som tulla seg inn i hverandre...strikkepinner som datt ut...mønster som ble feil...ikke en gang,men fire ganger...feil økning på tommel (jada man fortsetter å ta opp!)...fellinga på toppen ble feil,og dessuten er den for liten til bæstemor!
En hel dag ble da brukt på å strikke en totalt mislykka vott uten tommel....å jeg som trodde at jeg kunne strikke....i alle fall noe så enkelt som en vott!
Sånn til opplysning er den avgått med døden....drefsa nedi søppelbøtta med noen saftige gloser med på ferden! IDIOTVOTT...nemlig!
Så nå har bæstemor funnet fram nytt garn,lagt opp til en ny,større genser (xxl)....mens gubbelusken har funnet fram hansker,lue,fliiiisjakke,bobledress og vintersko....har en mistanke om at han skal ut å leke med snøfræsarn ;-)
Ha ei fin vinteruke,med eller uten snø og vind :-)
Klæm fra bæstemor :-D

1 kommentar:

  1. Så fin den genseren var!
    Synd den ble for liten, men du er allerede i gang med nr. 2, så da ordner den saken seg.
    Synes votten din var fin jeg!

    SvarSlett