torsdag 31. januar 2013

....strikkedilla...

....bestillingsmariusen er ferdig....etter å ha ligget umontert ei stund....
...innimellom er det nødvendig med litt småstrikking...så nå har tennbrikkettboxn fått nye klær....
...en julegave...som foreløpig er ensom i gavekista....
...så var det da noen som bestilte genser...
...seleskjørt
...lue
og bukse....men som ombestemte seg da alt var nesten ferdig....(#¤%&£€) ....så bæstemor får prøve å selge det til noen andre...
Ny type barnevott som bæstemor har tova bare litt....
....skal strikke en til i dag...så får vi se hvem de passer til...Med andre ord så har bæstemor hatt en produktiv januar...men nå ligger serien Jordens barn å venter... mangler de to første bøkene,så jeg må vel ut på leting... Ha en hærlig torsdag :-) Klæm fra bæstemor :-)

4 kommentarer:

 1. Hei på deg du strikkeflinke Bæstemor ! Her går det i litt småhekling for tida. Har aldri vore så glad hekling, men så kom eg over eit "gratis" heklehefte på nettet, så det har blitt nokre gryteklutar og luer.

  Den barnevotten likte eg spesielt godt, er det du som er mønstergeniet bak ?

  lykke til med bokjakta og ha ein strålande fin dag :)

  SvarSlett
 2. Takk for koselige ord.
  Er nok ikke jeg som er så oppfinnsom :-D
  Er medlem på Strikkesida på fjæsboka,å der fant jeg dette mønsteret.
  Søker du på barnehagevotter,så ligger det noen ute på nett også.
  Dem var super på ongen,satt som støpt!

  SvarSlett
 3. Heia på andre sia av elva...;) Så mye fint du strikker, og Marius er bare lekker :) Har selv fått ny bestilling på den tradisjonelle blå(yngste barnet) som har slik lyst på en slik...så vi får se om det blir til bursdagen hannes i april. Det er som du sier" kjedelig å strikke ensfarget" og det er tungt å strikke så mørkt garn i mørketiden. Dessuten ble jeg lei det mønsteret etter siste settet med strikk til to-åringen( nest yngste barnebarn). Jeg skal innrømme at mønsteret er på pinnene nå( hvit bunn), og produktet skal bli vognteppe. Stadig vekk nye bestillinger...jeg har sikker fire bundinger som jeg veksler med + vevinga. Dine kaker ser helt rålekre ut...:) klem fra denne sia :))

  SvarSlett
 4. Hei, kom over denne flotte bloggen din - må si du er en superflink bæstemor som lager mye fint! Likte også godt de vottene, skal prøve å finne de. Hva med genser og selekjørt - er dette også en oppskrift man finner en plass :))
  Ha en super dag!

  SvarSlett