søndag 25. mars 2012

Togpledd?

Noen steder her i landet finnes det tog,ganske mange steder faktisk....noen steder her i landet har man bare sett tog på tv,finnes ganske mange av de stedene også,faktisk.Nærmeste tog herfra finnes i Narvik...å det er maaange mil til Narvik,men der har de tog som går til Sverige,og malmtog...
Men så må vi til Fausketraktene for å finne tog,der bor bæstemormammaen,å hun bruker å ta natt-toget til bæstemorsøstra i Trøndelag.
På natt-toget får man et koselig lite pledd å ha på seg mens man sitter å prøver å sove....disse pleddene passer ypperlig til foring av luer og annet stæsj.Så bæstemor er så heldig at hun er på godfot med bæstemormammaen,å da hender det at hun får et pledd eller to....

Mohairgarn på salg,å selvfølgelig hoppa det noen nøster opp i en pose...
Tre nøster ble et karius-skjerf med heklakant og ei cupcakes-lue,å siden yndlingsdattra ble søkkanes fin i disse fargene....ja da ble det hennes.
Sammen med en lilla "vårboblejakke" ble det en flott fødselsdagsgave til ei flott datter....eller til ei flott dame må man kanskje si....merkelig å ha voksne barn gitt :o)

Ha ei fin kommende uke :o)
Klæm fra bæstemor :o)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar