mandag 16. januar 2012

En gang til....

Da var Marius-tunika nr 2 ferdig....den største er str 3år...fant vi ut....etter å ha tvangsprøvd på en meget motvillig,søt,passelig stor snusk på 3år... barnemishandling...man skal jo ikke prøve kjoler på en GUTT! Forhåpentligvis har han ikke tatt skade av bæstemora sine ville påfunn:o)
Den er forøvrig til salgs...hvis noen er interessert....
Denne er da til dokka hennes bæstemor...litt mer passelig...
Planen var jo at hun skulle ha den til i dag....men noen gjorde noe merkelig med været...så plutselig var det regn og varmegrader....det ble faktisk så glatt at strøbilen kjørte utfor...veien ble stengt....besøket vårt måtte overnatte....å tunikaen måtte vente med å komme til sin eier fram til i dag...

Restegarn er fremdeles morro....Dette garnet har bæstemor fått...Tiur,Dalegarn....har aldri prøvd det før,men er imponert over hvor mykt det er.
Bæstemor har begynt på en kjole som blir til etterhvert som hun strikker.... Ser ut til at det blir garn nok til sokker også.

Ha ei strålende uke :-)
Klæm fra ei strikkegal bæstemor ;-)

1 kommentar:

  1. Du store mon som strikkepinnene går hos deg. Flotte tunikaer. Synd jeg ikke kjenner en passende treåring, men alle mine er for store. Dessuten er det bare gutter...

    SvarSlett