onsdag 2. november 2011

Strikkaklær....

Da har bæstemor brukt litt mer restegarn.....også har hun fulgt med på noen debatter om hvem som burde få unger....å hvem som IKKE burde få unger....Nå er det noen år siden mine avkom var små,men diskusjonen er faktisk ikke av nyere dato....selv gikk jeg hjemme med mine små....selvvalgt...fikk mye "pepper" på grunn av det...skulle jo hatt høyere utdanning,samle pensjonspoeng,være mer samfunnsorientert...egentlig så gikk jeg vel glipp av det meste....snylter,som hadde gubbelusken til å brødfø meg....MEN økonomien var jo ikke av topp karakter,så bæstemor passa ungene til alle som fortalte hvor dum hun var....og fikk "pepper" fordi hun tok så mye betalt for det....selv om det var mye dyrere å ha ungene i barnehage.....TYPISK!
...bæstemor si aller beste venninne hadde jobb....å fikk "pepper" fordi hun ikke tok vare på ungene sine selv... liksom bare fikk barn fordi andre skulle ta vare på dem..... Samfunnet har visst ikke forandret seg i så henseende....UANSETT HVA MAN GJØR SÅ ER DET GALT!

Puppedebatten er heller ikke ny....den har bæstemor også vært gjennom....
Amming eller ikke,hvor lenge....om man skal kose seg med det...eller ha det som dagens mareritt....
Hvorfor kan ikke folk få gjøre det som er best for dem? Hvorfor skal det bestandig være noen forstå-seg-påere som VET hvordan det skal være?
Jeg bare spør...sånn er det med alt her i livet...noen bare MÅ blande seg inn... fordi de vet jo best...tror de...
Bæstemor er glad hun er ferdig med å rettferdiggjøre sine valg angående småbarn...
Nå er det neste generasjon sin diskusjon...vanskelig å få endene til å møtes hvis ikke begge er i full jobb i dag...å barn er en fantastisk gave som jeg unner alle,om de skal amme eller ikke,om de skal jobbe deltid eller full tid,eller kanskje gå hjemme noen år...det er faktisk en jobb det også!

Ha en koselig dag :-)
Klæm fra bæstemor:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar