søndag 25. september 2011

Jada,BARE 3mndr til jul!

Ja har dere tenkt på det? Her rundt omkring er vel folk mest opptatt av elgjakt nå som fiskesesongen er over....eller litt jakting på gjess....plukking av tyttebær kanskje...eller å få veden under tak før snøen finner på å lave ned. MEN gjett hva som dukket opp i postkassa her en dag,jo en julekatalog....fra Jotex...gardiner med julemotiv,sengetøy med nisser...julepynt...Om jeg fikk panikk? Nei,jeg fikk meg en god latter ;-)

Joda,denne bæstemora lager julegaver og fødselsdagsgaver hele året....eller kjøper når hun finner noe som passer AKKURAT til noen spesielle.....men bakinga OG julegardiner får være i fred fram til advent....men bæstemor gleder seg til jul.
Hun skal bare kose seg med høsten en stund til,nyte mørke kvelder OG lyse dager..... feire et par barnebarn som har fødselsdag nå i høst....å som skal få strikkagensere hos bæstemor.....irritere seg over den første snøen,som egentlig lager det litt lysere...
JADA, DET ER LEEENGE TIL JUL,NEMLIG!
Ha en fin kveld ;-)
Klæm fra bæstemor :-)

2 kommentarer:

 1. Du er jo godt i gang - fine gensere!
  Jula kommer brått på meg hvert år, og i år blir vel intet unntak, selv om jeg er i gang med litt småstrikk... Døgnet skulle hatt flere timer!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar hos meg!
  Det er bestandig fint å bli kjent med nye bloggere og du hadde en blogg etter min smak. Kommer bestemt tilbake hit for å se på dine fine håndarbeider!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett