søndag 3. oktober 2010

Solskinnshelg :o)

For et fantastisk vær vi har hatt denne helga!!!! Frost om natten og STRÅLENDE SOLSKINN på dagen. Skulle jo ta vare på resten av hagemøblene,men vi lot dem stå på verandaen i sola,og der får dem gjøre nytte for seg noen dager til :o)Har strikket et par selbuvotter i helga,herrevotter,og skal gå i gang med et par damevotter også.Mammaen min spurte så pent om jeg ikke kunne strikke dem for henne,og som den lydige,snille (hehehe) datteren jeg er,så sa jeg selvfølgelig ja.
Disse vottene strikka jeg i sommer,og fikk somla meg til å tove dem i dag. Ting Tar Tid ;o)

På lørdag var jeg på loppemarked og der fant jeg disse stoffene.Dem ble mine for en tier,så nå skal jeg gjøre alvor av å PRØVE på å SY et lappeteppe.Dette til tross for at vi ikke er så gode venner,symaskina og jeg.
Tusen takk for all "trøsten" etter forrige innlegg,det hjalp kjempemye på humøret.
Ha en fin mandag :o)
Klæm fra bæstemor ;o)

3 kommentarer:

 1. Knallfine selbuvotta, og andre votter.
  Blir spennanes å se kordan lappeteppet blir. Det blir sikkert kjempeflott. Et lite tips: lurt å kjøpe skjereplate og skjerehjul til å skjere stoff med. Har funne ut at det er et must når man driver å syr lappeting. Blir mere nøyaktig enn å klippe stoffet:)
  ØNsker deg ei flott høstuke.
  PS: er tuppewaran kommet?
  klæm fra meg

  SvarSlett
 2. Tuppertingan e ankommet ;o)
  Gubbelusken e budbringer ætte jobb i mårra :o)
  Klæm

  SvarSlett
 3. Hvis du trenger skjæreplate og -hjul er jeg ganske sikker på at svigersøstera di har nettopp det liggende. Tror ikke at hun bruker det spesielt ofte heller ;-)

  Flotte selbuvotter!

  SvarSlett